Microsoft Azure

Microsoft Azure

Flexibel Cloudplatform

Maakt het mogelijk om zelf toepassingen te bouwen, implementeren en te beheren.

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving.

Microsoft Azure – de cloud voor moderne bedrijven

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart.

Azure biedt een SLA die een beschikbaarheid van 99,95% garandeert en stelt u in staat om maximaal beschikbare toepassingen te bouwen en uit te voeren, zonder dat u zich hoeft te richten op de infrastructuur. Microsoft Azure biedt automatische besturingssysteem- en servicepatches, ingebouwde netwerktaakverdeling en bestendigheid met betrekking tot hardware-uitval. Windows Azure ondersteunt een implementatiemodel dat u in staat stelt om een toepassingsupgrade uit te voeren zonder uitvaltijd.

Microsoft draagt de compliance van hun cloudoplossingen hoog in het vaandel. Compliance staat voor de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van databescherming en privacy. Microsoft werkt met klanten samen om ze te helpen bij het voldoen aan een breed bereik van internationale, landspecifieke en branchespecifieke reglementaire voorschriften.

Veiligheid en privacy van Microsoft Azure

Microsoft hanteert toonaangevende beveiligingsregels en heeft een ongeëvenaarde ervaring met het beheren van enkele van de grootste onlineservices in de wereld. Daardoor kan Microsoft cloudservices aanbieden die u kunt vertrouwen. Microsoft draagt de compliance van hun cloudoplossingen hoog in het vaandel. Microsoft werkt met klanten samen om ze te helpen bij het voldoen aan een breed bereik van internationale, landspecifieke en branchespecifieke reglementaire voorschriften.

DAW

Alle prijzen zijn exclusief BTW

 

@2018 DAW
All Right reserved.

Domein en webhosting

Contacteer ons

Kasteelstraat 81                

2830 Blaasveld

Info@dawservices.be

0499 46 54 26

BTW BE 0763.912.513

BANK BE14 7310 5143 0583